חוות דעת וביקורות
-
נכתב על: הונדה אקורד 2007 סדאן 4 דלתות
"מנוע נסביר אך מרעיש, גיר נהדר ואמינות טובה. אבל בגדול המכונית יקרה וריקה מבפנים, מאובזרת כ"כ נמוך שלפני עשור הסובארו אימפרזה שהייתה לי היתה יותר מאובזרת. השילדה די מיושנת וגם המנוע כמעט לא השתנה עשור שלם. צורה נאה בעיניי המתבונן אך לא לכל אחד. ה ABS גרוע וכל 15,000 צריכים להחליף ברקסים על כלום. הרכב גם סובל מהתנהגות כביש מגושמת ובעייתית (לא דומה כלל למכוניות גרמניות) . בפנים - אכזבה אחת גדולה אין כלום. תלכו לראות מה יש במאזדה 6 לעומתה או אפילו סובארו או פאסאט. זה נראה כאילו הם צוחקים על לקוחותיהם או יורקים עליהם בעצם."
-
מה אתה חושב על הרכב שלך?כתוב חוות דעת >>
-
נכתב על: הונדה אקורד 2005 סדאן 4 דלתות
" ברשותי מודל הספורט: איבזור נוסף כמו חיישני גשם למגבים, שליטה ברדיו מההגה, צמיגי מגנזיום, כסאות ספורט עם עור, ארבעה חלונות חשמל, בקרת שיוט, כריות אויר ווילונות הגנה נוספים לסדאן הרגילה. המון תאים בתא הנוסעים לפריטים כמו משקפיים ועוד. מאד אמינה - משך שבע שנים (מאז ספטמבר 2005) לא היתה שום בעיה שהצריכה ביקור במוסך, פרט לטיפול השנתי. שילוב מצויין של גיר ומנוע (הוגדרו בעבר בעתונות "מנוע פנינה, גיר יהלום"). מקנה תחושת בטחון בנהיגה. ישיבה נמוכה (הונדה מייצרת מכוניות עם דגש על ספורט, בעוד טויוטה מייצרת מכוניות עם דגש על נוחות). קפיצים קשוחים (אמרנו ספורט, נכון?). הגה מצויין. בגאג' ענק. תאוצה מצויינת. "
-
נכתב על: הונדה אקורד 2005 סדאן 4 דלתות
" מכונית מנהלים מאד נעימה לנהיגה , מגיבה מהר ואפשר לסמוך עליה בעקיפות , לא מפנקת במיוחד , ישיבה סבירה לא קשה מידי . בדגם הבסיסי אין יותר מידי תוספות . מכונית מאד מאד חסכונית בנסיעה שפויה . טיפולים לא יקרים במיוחד ( לא במוסך מורשה) ממליץ בחום במיוחד אם המכונית עם מעט ק"מ . "
-
נכתב על: הונדה אקורד 2007 סדאן 4 דלתות
"מדובר על הcomfort. החסרון הוא זוג כריות אוויר בודד..ורמת האבזור אל מול האחרות. חוץ מזה רכב עם גיר ומנוע מצויינים, מראה טוב, איכות הרכבה פנימית מצויינת ושם טוב. אם עניין הבטחון לא מפריע לכם, אז זה אחלה רכב. אבל אני ממליץ או ללכת על הpremium, או לא לגעת..."
ניתוח יתרונות מתוך חוות הדעת:
- אחזקה
-
- צריכת דלק נמוכה 1
- טיפולים זולים 1
- נוחות נסיעה
-
- נוח לנסיעה 6
- תיבת הילוכים נוחה 2
- נסיעה שקטה 2
- התנהגות כביש טובה 1
- היגוי טוב 1
- נסיעה חלקה 1
- מושבים נוחים 1
- איכות ייצור
-
- איכות הרכבה טובה 1
- ביצועים
-
- שילוב גיר מנוע טוב 3
- ביצועים טובים 2
- מנוע חזק 2
- תאוצה טובה 1
- אחיזת כביש טובה 1
- פרקטיות
-
- תא מטען גדול 4
- מאובזר היטב 3
- תא נוסעים מרווח 2
- פרקטי 1
- אמינות
-
- אמין 7
- בטיחות
-
- בטיחותי 2
- מספק הרגשת בטחון 1
חסרונות, תקלות ובעיות
- אחזקה
-
- עלות אחזקה גבוהה 2
- צריכת דלק גבוהה 1
- ירידת ערך גבוהה 1
- ביטוח יקר 1
- טיפולים יקרים 1
- מחיר רכישה גבוה 1
- חסר שוק 1
- נוחות נסיעה
-
- נוחות נסיעה נמוכה 2
- התנהגות כביש לא טובה 1
- מנוע רועש 1
- מושב נהג נמוך 1
- איכות ייצור
-
- אבזור דל 3
- ביצועים
-
- שלדה לא טובה 1
- פרקטיות
-
- מושב אחורי צפוף 1